Biszexuális Nagy Ő indul

Vágólapra másolva!
A kihívó viselkedéséről, meztelen fotóiról is jól ismert énekesnő, Tila Tequila biszexuális társkereső műsort indít a Music TV-n.
Vágólapra másolva!

Friss vér a társkereső műsorok egy kaptafára menő folyamában: Tila Tequila nem huszonegynéhány férfival zárkózik össze (mint azt Molnár Anikó tette annak idején), hanem mindkét nem képviselői közül válogat magának. A hölgy házába 16 heteroszexuális férfi és 16 leszbikus nő költözik be, akik közül minden adásban távoznak páran.

Tila Tequila egyébként a MySpace nevű közösségi oldalon tűnt fel néhány popdallal, de valószínűsíthető, hogy a többi felhasználó figyelmét inkább hiányos öltözékben készült fotói ragadták meg. Mindenesetre az énekesnő hatalmas rajongótáborra tett szert, 2006 áprilisában a MySpace történetének legnépszerűbb személyévé vált, jelenleg 2 milliónál is több "barátja" van az oldalon.

A Tila Nguyen néven született énekesnő már korábban is részt vett botrányosnak mondható tévés produkcióban: a Fuse TV-n futó Pants-Off Dance-Off című "vetélkedő" első évadát vezette, amely tulajdonképpen egy sztriptízverseny volt.

Az új, Shot at Love with Tila Tequila címet kapott társkereső műsorból tíz epizódot rendelt meg az MTV, a premierre a tervek szerint október elején kerül sor. "A show dráma, konfliktusok és érzelmek elegye, amely megdönti a sztereotípiákat és szembeszáll a normákkal" - fogalmazott a csatorna sorozatokért felelős egyik embere, Tony DiSanto.