Új csatornát indított az HBO

Vágólapra másolva!
Új televíziós csatorna jelent meg a magyar médiapiacon, az HBO Comedy. Tematikus csatornáról van szó, amely kizárólag vígjátékokat és vígjáték-sorozatokat vetít. Az HBO Comedy a hét minden napján, napi 16 órán keresztül lesz majd látható.
Vágólapra másolva!

Az új tévé olyan mozisikerrel kezdi a szeptembert, mint a Rózsaszín Párduc, a Csak lazán, az Anyád napja, vagy éppen a Beépített szépség első és második része.

A sorozatok kedvelői is bőven találnak majd nevetnivalót az új csatorna kínálatában, itt kerülnek műsorra az HBO-n már jelenleg is futó Házi háború, a Törtetők, Nancy ül a fűben vagy a Futottak még című sorozatok legújabb epizódjai.

Bemutatásra kerül egy friss, HBO-gyártású sorozat is, Lucky Louie címmel, amely Magyarországon először lesz látható: egy apáról, Louie-ról szól, aki szerelőként dolgozik részmunkaidőben, miközben ő nevelgeti otthon négyéves lányát, Lucy-t, míg felesége Kim, főállású ápolónként a családfenntartó szerepét tölti be. Szitkom, a felnőtt humor kedvelőinek. "A sztorit az élet írta, fanyar, keserédes, de briliáns humorral, frappáns dialógusokkal, végre tényleg felnőtteknek, tényleg felnőttekről szóló szituációkkal. Egy hétköznapi hősökről szóló történet, szemtelenül őszinte hangnemben" - dicséri önnön sorozatát az HBO.

hbo

A Lucky Louie hősei

Az HBO Comedy elérhetősége területenként, és szolgáltatónként változhat, a technikai korlátoknak megfelelően. Azon háztartások, amelyek számára televíziós szolgáltatójuk biztosítja az HBO Comedy-t, nem fizetnek extra előfizetési díjat, így gyakorlatilag ingyen kapják a vígjátékcsatornát a már meglevő HBO Pak, vagy HBO MaxPak előfizetésük mellé.