Damu Rolandtól megválhat a TV2

Vágólapra másolva!
A Jóban Rosszban színésze a hétévégén, a gyártó Interaktív bulija után ittasan megpofozta egy kolléganőjét: a TV2 vezetősége ma szigorú írásbeli figyelmeztetésben részesítette, de be is rendelték a csatornához. Ennyi volt?
Vágólapra másolva!

Damu Roland nem pusztán a csatorna napi szappanoperája, kiemelt fontosságú műsora, a Jóban Rosszban egyik legfontosabb karakterét kelti életre, hanem rendre feltűnik a magazinműsorokban (Aktív, Favorit), a Mokká-ban, esti talkshow-ban, azaz a TV2 egyik arcának is tekinthető, különösen amióta a Sztárok a jégen csapatába is beválogatták.

A bulvársajtó által korábban már erőszakosnak aposztrofált színész ezúttal egy kolléganőjét ütötte meg: az első verzió szerint azért, mert beszállt a Damu által hívott taxiba az Interaktív bulija után. "Aki ismer, az tudja, hogy nagy baj lenne, ha én valóban elengedném az öklömet. Én csak meglegyintettem a lányt. Tisztában vagyok azzal, hogy ez így is ronda dolog. Be kell vallanom, hogy a buli nagyon jó hangulatú volt, és azt sem tagadom, hogy sokat ittunk, én is és a lány is. Nem a mentségemre mondom, de mind a ketten igen illuminált állapotban voltunk. Nem attól veszítettem el a fejem, hogy ő beült az első taxiba, hanem attól, hogy csúnya megjegyzést tett az ugyancsak a csatornánál dolgozó Somogyi Dórával folyó kapcsolatomra, aki ott volt velem. Vérig sértette Dórit, és én arcul legyintettem. Másnap felkerestem Andreát egy hatalmas virágcsokorral, és bocsánatot kértem. Azt válaszolta, hogy szeretné, ha mind a ketten hamar elfelednénk a történteket. De ezúttal is szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni. Nagyon szégyellem magam, és tudom, hogy ezért megbüntet a csatorna" - nyilatkozta a Blikknek.

tv2

Damu egy korábbi Jóban Rosszban-bulin