Csiszár is távozik a Mokkából

Vágólapra másolva!
Átalakul a TV2, hetente érkeznek hírek átszervezésekről és személycserékről. Ezúttal Csiszár Jenő tűnik el a reggeli sávból.
Vágólapra másolva!

Két héttel ezelőtt Havas Henriktől vált meg a Mokka, most pedig Csiszár Jenő jelentette be, hogy ikrei születése miatt kevesebb munkát vállal a TV2-nél. A vezetésével készített új Activity a múlt héten mutatkozott be, korrekt nézettséget szállítva.

"November 1-től nem vezetem tovább a Mokká-t. Nagyon szerettem ezt a műsort, és élveztem a Jakupcsek Gabival való közös munkát, de gyermekeim születése miatt más dolgok váltak fontossá. Most inkább a család, mint a karrier számítanak nekem, így a TV2 vezetőivel közösen arra a döntésre jutottunk, hogy a nagyobb leterheltséggel járó Mokká-tól válok meg. Az Activity műsorvezetői székét azonban továbbra is örömmel töltöm be" - közölte Csiszár, akit hosszabb pihenő után visszavárnak majd a reggeli műsorba.

Csiszár a Heti hetes-nél töltött időszak után a neki saját műsort ígérő TV2-höz igazolt. Kapott is lehetőséget, a csiszár.hu című interaktív műsora egy évig futott a csatornán, igaz, késő éjjel. 2001-ben úgy érezte, hogy a hazai tévék közege nem neki való, piti szemétdombként jellemezte a magyar médiát, ahol sok szánalmas kakas kapirgál. Csiszár eztán párjával Olaszországba költözött, majd eltűnt a képernyőről 2003 nyaráig, mikor az m2-n jelentkező Sziget TV műsorában tűnt fel.

Csiszár végül tavaly nyáron tért vissza a TV2-höz (és vezette a Mokká-t Jakupcsek Gabriellával párban), ugyanis 2006 július elejétől Liptai Claudia szülési szabadságra ment, Havas Henrik pedig két hónapot vett ki.