Szerdán koronázzák Magyarország szépét

Vágólapra másolva!
Szeptember 26-án, szerdán derül ki, hogy ki Magyarország legszebb nője: a Miss World Hungary 2007 döntőjét élőben közvetíti az m1.
Vágólapra másolva!

A Magyar Televízió egyes csatornája szerdán 20.10-től, élőben közvetíti a világ egyik legrangosabb szépségversenyének magyarországi fordulóját. A műsor házigazdái a csatorna híradósa, Novodomszky Éva és az énekesként, rádiós műsorvezetőként is ismert Abaházi Csaba lesznek.

A döntőben huszonegy lányért izgulhatunk, akik a regionális középdöntők valamelyikéről, illetve közönségszavazás útján jutottak el a fináléba. A döntősök komoly felkészítő időszakon estek át, melynek során többek között stylist, fodrász és sminkes szakemberrel konzultáltak. A szerdai verseny győztese képviselheti hazánkat a december 1-jén Kínában tartandó Miss World világdöntőn.

A tudósítások szerint az idei döntő a húszas, harmincas évek látványvilágára alapoz, így a lányoknak is többnyire ennek szellemében kell megjelenniük. Idén először szabták meg feltételként a nyelvtudást, talán a tavalyi Miss Universe Hungary hézagos némettudással előadott nyilatkozata miatt.

Az m1 is újít idén, hisz tavaly "csak" egy összeállítást adott közre a felkészítő táborról és a magyarországi döntőről (ráadásul olyan időpontban, amikor már mindenki értesült róla, hogy ki nyerte a versenyt), szerdán viszont élőben közvetíti az eseményt - áprilisban már a Miss Universe Hungaryt is élőben láthattuk ugyanitt.