Női dráma a Kés/Alatt alkotójától

Vágólapra másolva!
Nők által folytatott, munkahelyi hatalmi harcokról szól a Kés/Alatt ötletgazdájának, Ryan Murphynek új sorozata, a Queen B.
Vágólapra másolva!

Az FX Network újabb sorozatról kötött szerződést a Kés/Alatt szerzőjével, Ryan Murphyvel. A plasztikai sebészek morbid kalandjai után Murphy az irodai ügyek világába tesz kirándulást: a Queen B munkacímet viselő sorozat középpontjában egy idősebb nő áll, aki vezérigazgatóként megkeseríti egyik alkalmazottja, egy fiatal lány életét.

Murphy a Kés/Alatt-nál már bevált executive producerekkel, Richard Levine-nel és Lyn Greene-nel együtt készíti a sorozatot. A főszereplő kilétéről még nem döntöttek, de a híresztelések szerint már a projektnek ebben a korai szakaszában is több negyven fölötti, ismert színésznő jelentkezett a vezérigazgató szerepére.

Az FX csatorna egyébként már korábban is berendelt még egy sorozatot Murphytől: a 4 oz. (vagyis 4 uncia) valamivel rázósabb témát dolgoz fel, hisz főszereplője egy családos férfi, aki egyszer csak azzal áll elő, hogy szeretné nővé operáltatni magát. Murphy ezen a projekten a Kés/Alatt egyik író-producerével, Brad Falchukkal közösen dolgozik, az executive producer szerepére pedig a hírek szerint Brad Pitt jelentkezett.

Murphy emellett folyamatosan gyártja a Kés/Alatt újabb epizódjait - az ötödik évad premierjére a tervek szerint körülbelül egy hónap múlva, egészen pontosan október 30-án kerül sor.