Meghökkentő reklám támogatja Dextert

Vágólapra másolva!
A Showtime igen sikeres sorozata a Dexter, mely itthon a Viasaton fut: sajátos reklámkampány támogatja a második évadot.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Showtime tévé egyik legsikeresebb műsora a Dexter, melyben az a Michael C. Hall játszik, akit a magyar közönség leginkább a szintén kiváló Sírhant művek-ből ismerhet: ott a homoszexuális temetkezési vállalkozót alakította, még Golden Globe-ra is jelölték. Új figurája Dexter Morgan, aki nappal vérnyomszakértő, éjjel pedig megszállott szociopata sorozatgyilkos - jobbára azokat likvidálja, akik a törvény elől valamilyen furfangos módon megmenekültek, de akiknek bűnösségében ő szentül hisz.

A hamar kultstátuszba lépett sorozat itthon a Viasaton látható (épp ma este, 11-kor lesz képernyőn), az USA-ban a Showtime adja - és láthatóan nem hagyják magára a gyermeket, mert látványos promóció kíséri a második évad vasárnap esti indulását.

Tizenhárom nagy amerikai városban vörös vagy piros színű víz folyik több szökőkútból, ami egyfelől utalhat a vérre, ami központi elem a sorozatban, másfelől a csatorna színe is. Nem maradt ki Las Vegas, Los Angeles, Chicago, Denver, Houston sem, de a Miami is ott van a listán (itt játszódik elvileg a sorozat, bár Kaliforniában is forgattak jócskán).

New Yorkot sem hagyták ki, ott a Times Square-en csobog a piros víz, amiről sokan a vér vörösére asszociálnak. A képek megtekinthetőek itt.