Indul az Örökös, Gundel Takáccsal

2007.09.30. 9:45

Az örökös-ben inkább a játékosokon van a hangsúly, Gundel Takács személyisége nem annyira érvényesül, mint korábban az Áll az alku!-ban. Ennek oka talán abban is keresendő, hogy itt nem akkora a tét, mint a bőröndnyitogatós játékban - ennek megfelelően a versenyzők is eleve lazábban állnak a játékhoz, a műsorvezetőnek nem kell annyira oldania a helyzetet. Ezt bizonyítja, hogy az első két kieső egyaránt "Jó játék volt" felkiáltással érkezik a színfalak mögé, ahol aztán a produkció háttér-munkatársaival és az újságírókkal együtt figyelik a játék további menetét - egyikük félhangosan sorolja tovább a válaszokat is, némiképp bosszankodva az általa túl könnyűnek ítélt kérdéseken.

Forrás: MTV

A szünetben Gundel Takács Gábort is sikerül elcsípni, akitől megtudjuk, hogy amikor az MTV-hez került, először egy közéleti műsorban gondolkodtak a csatorna munkatársaival. Ennek kapcsán aztán "túl sok kérdés merült fel", de elképzelhető, hogy a későbbiekben ez a produkció is képernyőre kerül. Felvetődött azonban, hogy az MTV műsorszerkezetében hiány van a vetélkedőkből, így elkezdtek egy napi kvízben gondolkodni - szerencsés egybeesés, hogy a nagyobb kereskedelmi tévék mostanában álltak le az ilyen produkciók napi gyártásával, kvízműsoraik csak hetente egyszer kapnak helyet a képernyőn.

Ekkor fedezték fel Az örökös argentin eredetijét - amint Gundel Takács mondta, "szerencsére elég laza a licensz, így sokat tudunk variálni a kérdéstípusokkal". Erre szükség is van, hisz más műsorok (elsősorban külföldön sikerrel vetített, itthon elég nagyot bukott sorozatok) kapcsán jól tudjuk, hogy a magyaroknak olykor egészen más jön be, mint más országok tévénézőinek. Erre Gundel Takács is rámutat, és még elárulja, hogy a kérdések összeállításába neki magának is van némi beleszólása - ezután azonban mennie kell, mert folytatódik a forgatás. Az újabb részt már nem várjuk meg, így azt, hogy ki lesz az első örökösök egyike, mi is csak a tévéből fogjuk megtudni.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK