Börtönbe megy a Lost latin dominája

Vágólapra másolva!
Kiefer Sutherland után egy másik tévésztár is kénytelen rács mögé vonulni, hasonló vétségek miatt: a Lost-ban Ana-Luciát játszó Michelle Rodriguezt fél év börtönre ítélte a bíróság.
Vágólapra másolva!

Michelle Rodriguez ügyét szerdán tárgyalta a Los Angeles megyei feljebbviteli bíróság. A vádpontok között szerepelt, hogy a színésznő nem teljesítette a korábban kiszabott közmunkát és próbaideje alatt többször is fogyasztott alkoholt.

A Lost latin dominájára 2003-ban háromévi próbaidőt szabtak ki ittas vezetés és közlekedési szabálysértés miatt, ám 2005-ben Hawaiin ismét részegen ült a volán mögé - a próbaidő megsértéséért kéthavi elzárásra ítélték, de amikor 2006 májusában bevonult a börtönbe, pár órán belül kiengedték, az intézmény túlzsúfoltsága miatt.

A rácsokat harmincnapos utcaseprésre és állomástakarításra váltotta, a próbaidejét pedig 2009-ig meghosszabbították. A feljebbviteli bíróság most azért szabott ki rá 180 napos börtönbüntetést, mert a közmunka elvégzését végül nem sikerült igazolnia, és a csuklóján viselt alkoholmutató szerint háromszor megszegte a rá kirótt absztinenciát - közölte a városi ügyészség szóvivője. A színésznő karácsony táján vonul be a börtönbe.

A Lost mellett többek között a Halálos iramban és a Bunyós csaj című filmekben is szereplő Rodriguez tehát nem úszta meg olyan könnyen, mint a napokban hasonló kihágás miatt elítélt Kiefer Sutherland: a 24 főhősének "csak" 48 napot kell rács mögött töltenie, ráadásul ezt is két részletben teheti.