Képek: Victoria Beckham tévésorozatban

Vágólapra másolva!
Leforgatták Victoria Beckham jeleneteit az Ugly Betty-ben, az amerikai nézők november 8-án nézhetik meg az esküvős epizódot.
Vágólapra másolva!

Gyakran tűnnek fel énekesek, zenészek népszerű, milliók által követett tévésorozatokban, nem titkoltan azzal a céllal, hogy önmaguknak és lemezüknek is csináljanak egy kis reklámot.

Természetesen külföldön egy-egy zenei előadó tévéműsorban, heti sorozatokban és szappanoperákban való szerepeltetése nem pusztán a zenész, énekes imázsán és lemezeladási statisztikáin tud javítani, hanem egy-egy rész nézettségét is megdobhatja, ha elég nagy név kerül képernyőre. Szerepelt már így telenovellában Julio Iglesias, Shakira, de George Michael is felbukkant szappanoperában, sőt, Madonnáról is cikkeztek, hogy forgatna a Kés/Alatt stábjával.

Ezúttal Victoria Beckham bukkan fel az Ugly Betty-ben, méghozzá abban a részben, melyben Wilhelmina Slater (Vanessa Williams) férjhez megy. A művésznőnek nem adtak túl komoly szerepet, önmagát kell alakítania: talán megy neki.

Az Ugly Betty két Golden Globe-ot nyert, 25 másik, kisebb díj mellett. A kolumbiai Betty, a csúnya lány amerikai verziójáról van szó, mely napi telenovellából heti vetítésű, nagy költségvetésű sorozattá nőtte ki magát. Itthon az RTL Klub vetítette, és miközben kint bukott sorozatokat tudott sikerre vinni Magyarországon (Invasion, A rejtélyek városa), addig az USA-ban igen kedvelt Ugly Betty-vel csúnyán megbukott, hiába volt a kampány és a többszörös címcsere.