Pokémon helyett Jack Bauer kell

Vágólapra másolva!
Piacra kerültek a 24-ből ismert akcióhőst mintázó Jack Bauer-babák: lehet velük ajtót berúgni, pisztollyal történő hadonászás közben. Az első kapható, a második már készül.
Vágólapra másolva!

Sokan rokonszenveznek az Egyesült Államok többszörös "megmentőjével", Jack Bauerrel, miközben hűségesen követik a 24 című sorozatot a Cool tévén, az m1-en vagy DVD-n, netán letöltve az internetről.

A Kiefer Sutherland alakította karakternél senki nem tudja haragosabban üvölteni, hogy "drop your weapon!", és senki nem tudja nagyobb odaadással és hűséggel a hangjában közölni, hogy "thank you, mister president". Ideje volt hát, hogy komolyabb játékfigura formájában is feltűnjön a játékboltok polcain. Az igényes, az eredetire is hasonlító Bauer-figura már megjelent: az első kiadásban épp egy pince jellegű helységből igyekszik kifelé, csinos golyóálló mellényben, oldalán alighanem felbecsülhetetlen értékű iratokat és egy atomrakéta precíz leírását tartalmazó táskával. Tekintete természetesen szigorú, elszánt és konok, haja kissé kócos.

A kettes számú Jack Bauer épp egy jól irányzott rúgással tesz tönkre egy régi típusú ajtót, aminek leginkább a helyi lakatosok örülnek. Az akciófigura ezúttal válltáska nélkül látható, viszont a kötelező, morc tekintet és a fegyver persze adott, potom 25 euróért, novembertől.

Forrás: [origo]

A gyártó korábban is készített bábukat mozifilmek és tévésorozatok alapján, így - amennyiben a gyerek még kicsi a 24 valóban kissé tömény erőszakához - lehet venni tőlük Don Vito Corleonét, Neót, Lost-figurákat, és a Simpson-család több tagjával is bohóckodhatunk.