Vágólapra másolva!
Miközben Kiefer Sutherland és a csapat a kaliforniai tűzvész miatt problémákkal küzd, kikerült az internetre a 24 újabb évadjának előzetese.
Vágólapra másolva!

A kaliforniai erdőtüzek miatt több hollywoodi produkció áll, több forgatást kellett átütemezni. A The Riches, a Big Shots, a Döglött akták mellett a 24-stábnak is gondjai támadtak, mivel hétfőn a filmesek a kaliforniai Irvine-ban forgattak volna, egy haditengerészeti bázison. A többnapos munkát lefújták, mivel a stábtagok szemét csípte a füst, és a szagokra is sokan panaszkodtak.

Időközben, jó három órával azelőtt, hogy felkerült volna a www.trailer24.com-ra a 24 hetedik évadjának előzetese, több internetes hírportálon és blogban is feltűnt az ízelítőnek, kedvcsinálónak szánt anyag, melynek gondos megvizsgálása után a rajongó meggyőződhet róla, hogy a tévétörténet kétségkívül legsikeresebb akciósorozata nem lankad, a feszes tempó marad, és Jack továbbra is mindenre elszánt, miközben egy kis kínzásra is nyílik lehetősége.

Mivel a legtöbb hazai néző csak az m1-en vagy a Cool tévén követi a sorozatot, és ennek megfelelően több évaddal le van maradva, nem írjunk meg, mi derül ki a 2 perc 18 másodperces anyagból, nehogy elrontsuk sokak szórakozását. Itt lehet megnézni, saját felelősségre.

http://www.youtube.com/v/Or_S6EF1crw&rel=1