Blogot indított az AXN

Vágólapra másolva!
Műsorai népszerűsítésére blogot indított az AXN. Még nem az igazi, de fejlődhet.
Vágólapra másolva!

Az AXN akció- és kalandcsatorna blogot indított, hogy a nézőket így tájékoztassa újabb műsorairól, terveiről. Biztosítanak felületet arra, hogy a nézők kibeszélhessék kedvenceiket, hogy megírhassák, mit gondolnak egy-egy epizódról, a karakterekről, ugyanakkor pár újdonsággal is szolgálnak.

Jön a 13 epizódot megélt Day Break - Időbe zárva, illetve a Boomtown: ezekről a sorozatokról mi is írunk majd bővebb ismertetőt. Az USA-ban ugyan mindkettőt elkaszálták, de ettől még fogyasztható produktumok.

A blogtól az AXN azt reméli, hogy "közösséggé fogja majd össze mindazokat, akik szeretik a kaland- és akciódús tévézést, s általa a csatorna és nézői között is interaktív kapcsolat alakulhat ki." A blog elvileg heti nézettségekkel is szolgál, de az első ilyen módfelett hiányos: megtudjuk a postból, hogy a CSI: New York, azaz a New York-i helyszínelők a csatorna legnézettebb műsora, de nem derül ki, hogy hányan követték, milyen közönségaránnyal ment célcsoportjában. Ez különben nem nagy meglepetés, mivel a Viasat 3 is évek óta a Helyszínelők-szériákkal tud komolyabb nézettséget elérni.

A csatorna (mely itthon az RTL Klubbal és a TV2-vel már többször kitolt) Latin-Amerikától Európán és a Közel-Keleten át egészen Ázsiáig ötven országában látható. A Sony Pictures Television International 35 nemzetközi televíziós hálózatának egyike.