Havas Henrik: Visszatérek

Vágólapra másolva!
A Mokká-tól kirúgott tévést hívták már a Heti hetes-től (bár erről az RTL Klub nem tud) és a Nap-kelté-től is, de egyelőre kivár. Előbbibe büntetlenül mehetne, mert még élő szerződése engedi, az MTV-hez viszont legkorábban januárban térhetne vissza.
Vágólapra másolva!

Mi a helyzet most, volt megkeresés a Nap-kelté-től?

- Gyárfás valóban hívott, de számos oka van annak, hogy nem megyek oda. Az egyik az, hogy január 1-jéig nem szerepelhetek más csatorna képernyőjén, mert addig tart a szerződésem a TV2-vel.

Az ATV-nél mégis járt.

- Oda külön engedéllyel mentem. Egyetlen olyan tévéműsor van, ahová nem kell engedély, az pedig a Heti hetes. A szerződésem értelmében oda bármikor elmehetek.

Hívták a Heti hetes-be, amióta nincs képernyőn a Mokká-ban?

- Igen, de nemet mondtam. Túl sokszor jöttem el, és túl sokszor tértem vissza. Most még nem, mert nem akarom, hogy Hajós vagy Alföldi úgy érezzék, hogy az én hangulatomtól függ az ő szereplésük. A Heti hetes-nek volt egy nagyon sikeres periódusa, amiben ők nem voltak benne. Az alapcsapat vitte sikerre a műsort, és egy szerencsés véletlen volt, hogy az összeállt, de ahogy én látom, ugyanaz a társaság már nem jön össze. Verebes például szinte kizárt, hogy visszaüljön.

Később visszaül még a Heti hetes-be?

- Nem kizárt, hogy egyszer még visszatérek. Nálam semmit nem lehet kizárni.

Mehet más tévéhez januártól? Nincs hat hónapos moratórium, mint Gundel Takács esetében volt?

- Nincs. Megegyeztünk a tévével.

Mit gondol a Mokká-ról? Megbánta a beszólásokat?

- Szerződésem értelmében a TV2-ről nem nyilatkozhatom egészen 2008. január 1-jéig.

Hárman érkeznek a műsorba. Mit gondol róluk?

- Nem tudom, hogy mit várnak tőlük. Papp Gergely egy jó humorú, szimpatikus fiatalember. Tornóczky Anitát nem ismerem. Perceket, ha láttam róla a tévében, a valóságban meg egyszer találkoztunk. Csinos, fiatal nő, drukkolok neki. A harmadik, aki a Mokká-ba érkezik, az pedig Árpa Attila. Mit mondjak róla? Ő Árpa.

Dolgoztak együtt, például a rossz emlékű Buzerá-ban.

- Igen, csinált pár műsort, amelyben részt vettem, de nem vagyok különösebben büszke ezekre. Beültünk oda, és vártuk a jobb időket. A kereskedelmi tévék viszont néha nem tanulnak, egy bukta után megrázzák magukat, mennek tovább, és elkövetik ugyanazon hibákat.