House doktor depressziós

Vágólapra másolva!
Hugh Laurie bevallotta, hogy enyhe depresszióval küzd, és analízisre is jár. A House doktor figuráját világszerte ismertté tevő színész a magánéletében is sokat gondolkodó, töprengő, önmagát marcangoló típus.
Vágólapra másolva!

"Nem tudok kikapcsolni. Folyamatosan a sorozatra gondolok" - magyarázta a 48 éves, önmagát idegeskedő, analizáló típusként jellemző színész a The Sunday Telegraph-nak. Mint elmondta a lapnak, minden forgatással elégedetlen, az adott epizódot pocséknak érzi, és amikor hazamegy a munka után, akkor sem tud kikapcsolni, folyamatosan arra gondol, hogy mit rontottak el.

Hugh Laurie különben jár terapeutához rendszeresen, ahol enyhe depresszióját igyekeznek kezelni. A színész úgy látja, hogy a pesszimizmus, amivel munkájához hozzááll, nem ennek a mélabúnak köszönhető. Kissé kimerültnek, kiszipolyozottnak érzi magát, ami legfőképp annak köszönhető, hogy kőkeményen dolgozik, heti öt forgatási nap van, és ez napi 14 óra teljes koncentrációt igényel.

Nincs különösebb oka arra, hogy spleenbe hulljon, mivel Magyarországon változatlanul közkedvelt. Népszerűségét jelzi, hogy 1,31 millió tévéző figyelte a múlt heti epizódot, amivel megverte, a vele nagyjából egy időben futó A szökés-t. Nem csak a teljes lakosságnál áll jól a morózus doki, hanem a 18-49-es célcsoport is kedveli, a tévéző ötven alatti felnőttek közel harmada figyeli, ha műsoron van.