Vágólapra másolva!
Az ABC berendelte a Christina Applegate főszereplésével készült Samantha Who? teljes évadját. Egyszer talán mi is látjuk.
Vágólapra másolva!

Az ABC szabad utat adott a Samantha Who? szituációs komédiának, mely a korrekt kritikák mellett megfelelő nézőszámot (14,1 milliót, hétfő este) szállított a csatornának, nem utolsósorban az itthon főképp Kelly Bundyként ismert Christina Applegate személyisége, tehetsége miatt. Az ABC már korábban berendelte az első évadot a Private Practice és a Pushing Daisies című sorozatokból.

Az Egy rém rendes család csinos szőkéje volt Kelly Bundy, ahogy a moziba nem járó magyarok ismerik: a cipőeladó lúzerrel felálló sorozat nézettségi rekordokat ugyan nem döntögetett, de legalább három csatorna ismételgette fáradhatatlanul a részeket végtelenített üzemmódban.

A Samantha Who alaphelyzete - annak ellenére, hogy komédiáról van szó - korántsem vicces: a harmincas nő túlél egy cserbenhagyásos balesetet, felépül, de amnéziája miatt újra fel kell fedeznie önmagát, újra fel kell építenie társas kapcsolatait, miközben meg kell találnia helyét a világban. Az ABC idén május 11-én rendelt meg 13 részt a szituációs komédiából, melyet eredetileg Sam I am címen akartak indítani. Utána a Samantha Be Good volt a munkacím, végül ez sem felelt meg. Mindegy is, a lényeg, hogy lássuk mi is jövőre, valamelyik bátrabb magyar tévén.