Megvan az új Knight Rider

Vágólapra másolva!
Egy szappanopera-szereplővel, Justin Brueninggel foroghat a kétórás Knight Rider-film, és annak sikere esetén az új sorozat.
Vágólapra másolva!

Manapság már senki nem lepődik meg azon, ha egy piros lámpánál oldalra fordítja fejét, és azt látja, hogy a mellette várakozó kocsi kormánya mögött ücsörgő, láthatóan egymagában utazó ember beszél. Ő nyilván mobilon teszi ezt, de a nyolcvanas években az autójában egymagában társalgó ember vagy kissé zakkant volt, vagy maga Michael Knight - aki viszont nem a fejében lévő zavaros hangokra válaszolgatott automatikusan, hanem kocsijához beszélt.

Most az NBC tervezgeti az egykoron igen sikeres Knight Rider feltámasztását, és a produkció a főhős szerepére a korábban az All My Children-ben befutott Justin Brueninget találta alkalmasnak. Elődje, David Hasselhoff is szappanoperából (The Young & the Restless) érkezett a költségesebb és látványosabb sorozatba. Amennyiben a kétórásra tervezett film sikeres, az okos autó és a bátor sofőrjének újabb kalandjai tűnhetnek fel a tévé képernyőjén.

Az intelligens szuperjárgány és a bűn ellen mindig küzdeni kész szívtipró Michael kalandjait 1982 és 1986 közt forgatták, és korrekt sikert ért el Argentínától (El coche fantástico) Finnországig (Ritari ässä), számos országban vetítették.