Ismerős arcok a Gyilkos számokban

Vágólapra másolva!
A Gyilkos számok két, másik sorozatból áthozott sztárvendégnek is helyet szorított a stábban. 
Vágólapra másolva!

A Gyilkos számok című krimisorozatba két új arc is beköszön mostanában: egyiküket már láthatták az amerikai nézők, másikuk csak december közepén tűnik fel a sorozatban - az ominózus epizódot már készítik, így valószínű, hogy az írósztrájk ellenére is a tervezett időpontban kerül képernyőre.

A tengerentúlon november 2-án vetítették a részt, melyben a 24 Bill Buchananje, vagyis James Morrison tűnt fel egy FBI-ügynök szerepében: csapatával ugyanis egy olyan ügyön dolgozik, amelynek a főszereplő nyomozók legújabb esetéhez is köze lehet. A 24 és a Gyilkos számok közt ezzel létrejött egy színészcsere, hisz korábban a krimisorozatban dr. Larry Fleinhardtot játszó Peter MacNicol igazolt át a 24-hez.

Morrison egyébként már több neves sorozatban feltűnt egy-egy epizód erejéig: vendégszerepeinek listáján olyan szériák vannak, mint az NCIS, a Miami helyszínelők, Az elnök emberei, a Sírhant művek vagy az X-akták.

A Gyilkos számok másik sztárvendége Enrico Colantoni lesz, akit Veronica Mars édesapjaként ismerhettünk meg a lány nevével jelzett sorozatban. A színész a Veronica Mars hirtelen törlése után a Don Eppes (Rob Morrow) vezette nyomozók között jelenik meg először a képernyőn. Szerepe szerint profi megfigyelőként kerül be a történetbe, aki megérzi, milyen, amikor a hóhért akasztják: észreveszi, hogy valaki állandóan követi őt.

Morrisonhoz hasonlóan Colantonit is láthattuk már több sorozat egy-egy epizódjában: feltűnt többek között a Helyszínelők-ben, a Monk, a flúgos nyomozó-ban, a Csillagkapu-ban és az Esküdt ellenségek-ben.