Lévai Balázs otthagyta a Társulatot

Vágólapra másolva!
Távozott az MTV tehetségkutatójától Lévai Balázs, a produkció egyik ötletgazdája, korábbi kreatív producere.
Vágólapra másolva!

Az október 30-i adásból a nézőknek feltűnhetett, hogy már nem szerepelt Lévai Balázs a korábban hattagú zsűriben. A Kamera Hungária-díjas tévés elmondta az [origo]-nak, hogy szeretett ebben a műsorban dolgozni, csak nem tudta megvalósítani minden elképzelését, így inkább távozott.

"Egy éven keresztül rengeteg munkát és sok ötletet vittem a produkcióba, és mondhatom, hogy gyerekemnek éreztem A Társulat-ot. Viszont ősszel már olyan sok szakmai konfliktusom volt, hogy jobbnak láttam, ha szakítunk" - tette hozzá a Dob+Basszus-t az év végéig biztosan levezénylő, és a Bestseller-rel csak alkalmanként jelentkező Lévai.

Úgy tudjuk, hogy a konfliktusok nem Lévai és a zsűritagok közt adódtak, és Szulák Andrea is megerősítette ezt. "Nagyon sajnálom, hogy már nincs a stábban, mert kellemes volt vele együtt dolgozni, mivel minőségi televíziós figura és fantasztikus ember. A tévés munkák során, mint minden területen, mindig akadnak súrlódások, és mindenki maga dönti el, érdekei meddig viszik el. Az MTV-nél sok más feladat van, ami százszázalékos koncentrációt, teljes embert kíván, így Balázs sem marad munka nélkül. A zsűriben mindenki kedvelte és értékelte őt, és remélem, a jövőben is dolgozunk majd együtt" - kommentálta az énekesnő-műsorvezető a váltást. Szulák nem a Társulat-tal ismerte meg Lévait, korábban már forgatott vele, egy Dob+Basszus adás során.