Vágólapra másolva!
Victoria Beckham után egy újabb sztárvendég tűnhet fel a magyarul Címlapsztori-ként futott Ugly Betty-ben.
Vágólapra másolva!

Folynak a tárgyalások Lindsay Lohan és a Címlapsztori alkotói között, és úgy tűnik, mindkét fél lelkes a vendégszerepléssel kapcsolatban. A mostanában inkább csak drogbotrányairól híres színésznő egyelőre a szappanopera három epizódjában jelenne meg: egy lecsúszott szépségkirálynőt alakít majd, akinek Betty segít munkát találni a divatlapnál, ahol ő is dolgozik.

Ironikus módon, a főszerepet alakító America Ferrera épp a múlt hónapban nyilatkozott úgy a Total Request Live című műsorban, hogy Hollywood gátlás és ellenőrzés nélküli ifjúságának nem ártana inkább valami munkát keresnie a szüntelen bulizás helyett - a leírás pedig jelenleg senkire sem illik jobban, mint éppen Lindsay Lohanra, aki azonban máris talált új munkát magának.

A show egyik munkatársa úgy nyilatkozott, hogy mindenki nagyon izgatott a projekttel kapcsolatban: "Természetesen jóval nagyobb figyelem irányulna a produkciónkra, de ez Lindsay számára is egy remek szerep lenne. Szerintem remekül hangzik."

Azt persze egyelőre még nem lehet tudni, hogy a vendégjátékra mikor kerül sor, hisz egyelőre az írósztrájk végét kell kivárni ahhoz, hogy egyáltalán beleírják a forgatókönyvbe Lohan epizódjait.