24, hét évvel korábban

Vágólapra másolva!
Az interneten megtekinthetünk egy kisfimet, amely azt mutatja be, hogyan nézett volna ki a 24, ha hét évvel korábban, 2001 helyett 1994-ben jelentkezik.
Vágólapra másolva!

Bár az amerikai írósztrájk miatt késik a 24 januári bemutatója, addig sem maradunk a sorozathoz kapcsolódó képanyag nélkül: megnézhetünk ugyanis egy videót, amely a produkció "eredeti", 1994-es pilotját mutatja be.

A paródiát a CHTV, vagyis a College Humor stábja készítette: Jack Bauert egy Sutherlandhez hasonló kinézetű, ám a kilencvenes évek divatjának megfelelően, félhosszú hajat viselő színész jeleníti meg, de mellette Nina Myersnek is jut szerep a klipben.

A humor fő forrása az, hogy a szuperügynökök által használt technikai eszközök nagy része még nem volt elterjedt 1994-ben. Hősünknek így nincs mobiltelefonja sem, Ninát fel-le rohangálva, az utcai telefonfülkékből hívja folyamatosan.

A legjobb rész is ehhez kötődik: Bauer betör egy helyre, ahol a számítógépen az internetre akar kapcsolódni - a hangokra azonban egyből felfigyelnek az őrök. Erre a linkre kattintva olvasóink is megnézhetik a videót.