A 100 legnagyobb tévésztár

Vágólapra másolva!
A tvland.com összeállítása nemigen egyezne egy magyar gyűjteménnyel, mivel az első helyeken itthon kevésbé ismert tévések állnak.
Vágólapra másolva!

A tvland.com is szeret listákban gondolkodni, s most összeállítottak egy százas gyűjteményt a televíziózás ikonjairól. Mivel a lista amerikai, és az USA film- és sorozatgyártása nagyon komoly hatással van minden tévés piacra, nem meglepő, hogy szinte csak tengerentúli tévés személyiségek kerültek szóba.

Az első helyen Johnny Carson, a másodikon Lucille Ball, a harmadik helyet pedig Oprah Winfrey csípte meg. A kilencedik pozícióban egy feltűnően sárga, rajzolt alak pózol, Homer Simpson került a lista élmezőnyébe. Heather Locklear a 25. helyen található, ami igencsak jónak mondható, figyelembe véve, kik állnak mögötte. Farrah Fawcett követi őt, valamivel utánuk jön még Sarah Jessica Parker, Michel J. Fox és George Clooney. Az ötvenbe befért még Jennifer Aniston, James Gandolfini, de Lassie is ott szaglászik mögöttük.

Az ötvenedik és századik hely közt is számos ismerősre - és itthon jobbára ismeretlen figurára - lel az olvasó. Pamela Anderson a 65. helyre ért be, mögötte van Tom Selleck, sőt, Peter Falk is, miközben Marcia Cross a századik helyen szerénykedik. A teljes lista itt olvasható.

Ön szerint kik minden idők legnagyobb magyar tévésztárjai? Írja meg nekünk a tízes listáját!