Bíznak Dexterben, a szociopata sorozatgyilkosban

Vágólapra másolva!
A Showtime elnöke, Robert Greenblatt határozott igennel felelt arra a kérdésre, hogy lesz-e a Dexter-nek harmadik évadja.
Vágólapra másolva!

Az Academy of Television Arts & Sciences Evening with Dexter címmel szervezett egy közönségtalálkozót, melyen a Dexter stábját faggathatták a rajongók a sorozatról, illetve a további tervekről.

Az egyik fő kérdés természetesen az volt, hogy a tengerentúlon jelenleg futó második évad után jön-e újabb folytatás, vagyis hogy a Showtime berendeli-e a harmadik évadot is a Dexter-ből. Amikor a kérdés elhangzott, mindenki a csatorna elnökére, Robert Greenblattre nézett, aki habozás nélkül válaszolt, méghozzá egy lelkes igennel.

A harmadik évadot hivatalosan tehát még nem rendelték meg, de minden okunk megvan rá, hogy bízzunk a folytatásban. Egyelőre persze még nincs miről tárgyalni, hiszen az írósztrájk ezt a sorozatot is érinti: amíg pedig nincs, aki megírja a forgatókönyvet, nemigen tudnak haladni a munkálatokkal.

A nálunk a Viasaton futó sorozat harmadik évadjával kapcsolatban nem csak a történetre lehetünk kíváncsiak, hanem a majdani beharangozó kampányra is: a második évad indulásakor ugyanis vörös színű vízzel töltötték fel 13 amerikai nagyváros több szökőkútját.