Pitt és Jolie sci-fi sorozatban játszhat

Vágólapra másolva!
Nem csak Brad Pitt és Angelina Jolie, hanem Tom Cruise és Madonna is megjelenhet a nálunk Ki vagy, doki? címmel vetített Doctor Who egy-egy epizódjában.
Vágólapra másolva!

"A BBC producerei tisztában vannak vele, hogy nem tudnak annyit fizetni ezeknek a világsztároknak, amennyit általában kapni szoktak, cserébe viszont izgalmas szerepet kínálnak nekik egy igazán ütős sci-fi sorozatban" - nyilatkozta a produkció egyik munkatársa a Daily Starnak.

A Doctor Who stábja három extra részt tervez, melyben a bevezetőben jelölt hírességek kapnának szerepet. Az epizódokat a tervek szerint jövőre forgatnák le, de azok csak 2009-ben kerülnének képernyőre. A hírek szerint ez a három rész lesz egyben az utolsó, amelyben David Tennant játssza az időutazó doki szerepét.

Miközben Tennant távozhat, egy régebbi szereplő, Billie Piper visszatérhet - legalábbis erről pletykálnak szakmai körökben. A 25 éves színésznő 2006-ban lépett ki a sorozatból, mert szeretett volna más filmeken is dolgozni.

A Doctor Who egyébként már az idei évre is leigazolt egy vendégsztárt: a Voyage of the Damned című karácsonyi különkiadásban a rákbetegségéből frissen felgyógyult Kylie Minogue tűnik fel, aki a Titanic egyik pincérnőjét játssza a hajó katasztrófáját feldolgozó epizódban.