Nagy vásárt csinált a Hallmark

Vágólapra másolva!
Három klasszikus sorozatot és egy tucat karácsonyi filmet vásárolt a Hallmark Channel - előbb-utóbb jöhetnek itthonra is.
Vágólapra másolva!

A CBS Televisiönnel kötött megállapodása keretében a Hallmark három, ma már klasszikusnak mondható sorozatot is megvett. Ezek közül a legpatinásabb az első szituációs komédiák egyike, az I Love Lucy, amely 1951-ben indult hódító útjára, de a világ több országában ma is előveszik olykor.

A nagybevásárlás másik szerzeménye az itthon is futott Cheers, amely egy bárban összeverődő társaság mindennapjait mutatja be, olyan színészekkel a főszerepben, mint Woody Harrelson, Ted Danson vagy Shelley Long. A szintén a sitcom műfajába tartozó sorozatban sok vendégsztár is feltűnt, köztük például Emma Thompson és John Cleese.

Újra láthatjuk a Hetedik mennyország-ot is, amely egy lelkészt és népes családját állítja a középpontba. A sorozat 11 évadot ért meg (1996-ban kezdődött, és idén májusban ért véget), nálunk is sokáig vetítette a TV2. Az egyik főszereplőt, a legidősebb fiút játszó Barry Watsont egyébként a csatorna frissen indult sorozatában, a Miért pont Brian?-ben is láthatjuk.

A három sorozat közül ez utóbbit tűzi leghamarabb (a tervek szerint januárban) műsorára a Hallmark - a Cheers is bejön még 2008-ban, az I Love Lucy-re viszont 2009-ig várni kell. Hamarabb jönnek persze a karácsonyi filmek, melyeket a sorozatok mellé vásárolt a csatorna: a 12 alkotás között megtalálható az A Town Without Christmas és a Finding John Christmas, melyekben Columbo hadnagy, vagyis Peter Falk angyalt játszik.