Szeretnénk több Columbót, és jó krimiket! [colombo1]

- Columbo köszöni, jól van, szeretik, és ezt mi is szeretjük. Éppen ezért tavasztól a sorozatot is megvásároltuk, úgyhogy ezután a filmek mellett Peter Falk kalandjait a 45 perces verzióban is láthatjátok majd.

A Lety, a csúnya lány utolsó 40 része nem kerül adásba, reggel. Miért van ez? [LetyFErniFan]

- Amikor megvásároltuk a sorozatot, még csak 260 (sic!) rész volt kész, az utolsó 40 még gyártásban volt. De nézői nyomásra szívesen megindítom a tárgyalásokat az utolsó 40 rész akvirálására.

Hogy lehet a Sofőrök című műsorba egy olasz úriember mellé betenni egy ilyen senkiházi Majkát? Nem valami szerencsés a választás! [CSIZMÁS_NoT!!]

- Majka megosztó személyiség, és ez egy tv műsor szempontjából kifejezetten jó. Személyes véleményem pedig az, hogy született tehetség, és kifejezetten képes arra, hogy megújuljon. A korábbi műsoraiban valóban a kevésbé értelmes, "egyszerű srác" karaktert hozta (Cool Tv-s műsorok), de ha a Sofőrök-et megnézed, abszolút van hozzáadott értéke, és mi nem bánjuk azt se, ha rosszat írnak róla. A rossz PR is PR.

Milyen új sorozatok lesznek? [CSIZMÁS_NoT!!]

- Jön a Brothers and Sisters, a Two and a Half Man, az Office (USA), a Commander in Chief, és a Six Degrees.

Milyen csatornákat szokott nézni? Nehogy azt mondja, hogy csak a Viasatot, mert azt úgyse hisszük el! [esik_a_hó]

- Nem, nem csak a Viasatot. Vicces módon nálunk a két gyerek uralja a távkapcsolót, ezért a Minimax és a Cartoon Network tarol. Komolyra fordítva, először a TV2-t kapcsolom be, aztán a Viasatot, végül az RTL Klubot. Néha találok a Duna TV-n és az m2-n is meglepően jó filmeket, és egyre gyakrabban nézem a Paprika Tv-t...

Önnek mi a kedvenc műsora? [panglosss]

- Kés/Alatt, House, Sofőrök, Született feleségek, A Grace-klinika, a sorrend pedig titkos.

Tud állást ajánlani nekem a tévénél? [krissszzz4]

- Ha tehetségesnek és kreatívnak érzi magát, szeret napi 16 órát dolgozni, el akarja felejteni a barátnőjét vagy a barátját, akkor igen. :-)

- Köszönöm a kérdéseiteket, jól esik, hogy ilyen szorosan követitek a csatorna életében a változásokat, de persze eddig sem panaszkodhattunk az internetes véleményformálókra. A mai beszélgetés után kifejezetten úgy érzem, van értelme jó és értelmes televíziót csinálni.