Bevándorlókat segít az új társkereső

Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban új társkereső indulhat, amelyben a bevándorlók találhatnak maguknak amerikai párt - ezzel letelepedési engedélyhez, állampolgársághoz is könnyebben juthatnak.
Vágólapra másolva!

A Who Wants To Marry a U. S. Citizen? (vagyis a Ki akar hozzámenni egy amerikai állampolgárhoz?) az Egyesült Államokba érkezett bevándorlóknak segítene párt találni - a műsor készítői nem ígérik, hogy a produkció keretében köttetett házasság automatikusan amerikai állampolgársággal jár együtt, de bizonyára az ebbe vetett remény is fokozza a jelentkezők lelkesedését.

"A műsor korunk Dating Game-je lesz, egy kis csavarral - azt kívánja bemutatni, hogy a szerelem nem ismer határokat" - nyilatkozta a produkció szellemi atyja, Adrian Martinez, a társkereső műsorok prototípusára, a hatvanas években futott Dating Game-re utalva.

Martinez egyelőre a tévétársaságokkal tárgyal, és bevallása szerint már van is egy konkrét kábelcsatorna, amely érdeklődik a műsor iránt - nem kívánta azonban elárulni, melyik az. Az első hat epizódra egyébként már megvannak a jelentkezők is, akik többsége latin, azaz spanyolajkú bevándorló, de van köztük olyan is, aki a Fülöp-szigetekről érkezett.

Ha állampolgárságot közvetlenül nem is lehet nyerni a műsorral, a győztes mindenképpen jól jár: amellett, hogy megtalálhatja szerelmét, egy nagyszabású esküvői partit és nászutat kap ajándékba a producerektől.