Vágólapra másolva!
Az új Knight Rider-ben már nem David Hasselhoff játssza a főszerepet, és KITT szerepét is más autó veszi át. 
Vágólapra másolva!

Az eredeti, 1982 és 1986 között futott sorozatban Michael Knight egy Pontiaccal száguldozott, az új változatban pedig egy Ford Mustang (az 550 lóerős Ford Shelby GT500KR Mustang) segíti a nyomozásokat. Kicsit robusztusabb, kevésbé áramvonalas autóról van szó, de a vörös futófény és a "beszédkészség" így is megmarad.

A Jalopnik magazin képeket is közölt az új autóról, melyekből egyet átvettünk cikkünkhöz, a teljes galériát itt tudják megtekinteni olvasóink.

Az új sorozat többi szereplőjét már korábban bemutatták: Michael Knight fiát, a történet középpontjába állított Mike Tracert Justin Bruening fogja játszani, akit ez előtt az All My Children című szappanoperában láthattunk.

Jalopnik

A női főszerepet Deanna Russo alakítja, aki szintén egy napi sorozatból, a The Young and the Restless-ből került a stábba. A filmben feltűnik egyébként David Hasselhoff is, aki egykori szerepét fogja megint eljátszani.

A sorozatot az NBC újítja fel, és a producerek elképzelése szerint a Transformers-hez hasonló széria lesz belőle, így több gonosz kocsi is szerepel majd a történetben.