Indul a Movies 24 tévécsatorna

Vágólapra másolva!
Magyarországon, Törökországban, Lengyelországban és Romániában rajtol most a Movies 24, az egyetlen kifejezetten tévéfilmeket sugárzó csatorna. December 12-én kezd Európában.
Vágólapra másolva!

A csatorna, amely már az NBC Universal Global Networks csatornaportfoliójába tartozik, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Törökországban lesz látható először, miután sikerült a cégnek a legfontosabb disztribúciós megállapodásokat megkötnie.

Roma Khanna, az NBC Universal Global Networks & Digital Initiatives elnöke így kommentálta az eseményeket: "A Movies 24 csatorna elindítása ezekben az országokban igen jelentős lépés számunkra, főként, hogy közvetlenül ez előtt indítottuk el a Sci-fi és a Universal Channel csatornákat Lengyelországban. Hatalmas lehetőség az NBC Universal Global Networks számára, hogy tovább terjeszkedhet csatornáival a világon, ami szerves részét képezi globális stratégiánknak." A csatorna teljes egészében televíziós filmekre koncentrál.

Európában 15 millió ember férhet hozzá a csatornához, mely romantikus filmekkel, thrillerrel, krimivel, életrajzi művekkel, vígjátékkal és - néhány területen - könnyed erotikus tartalommal várja a nézőket.