Összeállhatnak a Jóbarátok, de másképp

Vágólapra másolva!
A Jóbarátok összes színészét tárt karokkal várják a Dirt - A hetilap című produkcióban - nyilatkozta a sorozat főszereplője, Courteney Cox.
Vágólapra másolva!

A Dirt című sorozat főszereplője, Courteney Cox nem feledkezik meg régi kollégáiról: a Jóbarátok-ban Monicát alakító színésznő Rachelt, vagyis Jennifer Anistont már bevitte új sorozatába, és most örömmel látná a többieket is - legalábbis ezt nyilatkozta a US Weekly magazinnak.

Jennifer Aniston egy rivális lap szerkesztőjét alakította a bulvárszerkesztőség mindennapjait bemutató sorozatban - a Cox által játszott Lucy Spillerhez azonban cseppet sem viszonyult ellenségesen, sőt egy leszbikus kalandra is sikerült elcsábítania, amiből a nézők is láthattak egy szájrapuszit.

Cox elárulta, "Aniston karaktere már nem tér vissza a sorozatba, legalábbis a következő évadban biztosan nem. De természetesen az ajtó nyitva áll." Csakúgy, mint a Jóbarátok másik négy főszereplője, Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) és David Schwimmer (Ross) előtt.

A Dirt-ben főszerepet alakító színésznő úgy nyilatkozott, szeretné, ha előbb-utóbb mindegyikük szerepelne a show-ban. Mint mondta, a közeljövőben meg is keresné őket az ötlettel, azt viszont még maga sem tudja, hogy egykori kollégái miként fognak reagálni.