Kirabolja Mick Jaggert az AXN

Vágólapra másolva!
Raboljuk ki Mick Jaggert! címmel új sorozat indul január 18-án az AXN műsorán - a filmben valóban feltűnik a Rolling Stones énekese.
Vágólapra másolva!

A vígjátéksorozat alapsztorija szerint hat jó barát elhatározza, hogy kitörnek végre szerencsétlen életükből, és ehhez a legcélravezetőbb megoldásnak számukra az tűnik, ha betörnek Mick Jaggerhez. A 20 perces epizódokból álló akcióvígjáték az izgalmak mellett számos humoros jelenetet is tartogat a nézőknek.

Az egyik főszereplő Eugene Gurkin (Donal Logue), aki húsz éve WC-ket suvickol. Egy munkatársa hirtelen halála azonban elgondolkodtatja az élet értelméről, és úgy dönt, ez így nem mehet tovább. Nagy álma, hogy egy kis bárt nyisson New Yorkban, ehhez azonban tőkére van szüksége: egy tévéműsor adja neki az ötletet, hogy rabolja ki Mick Jagger luxuslakását.

Az akcióba ilyen-olyan okból beszáll Eugene öt barátja is, akik közül egyik sem ért a tolvajláshoz. A Raboljuk ki Mick Jaggert! január 18-tól 13 héten át lesz látható az AXN műsorán. A sorozatban maga Mick Jagger is feltűnik, sőt ő a műsor egyik producere is egyben.

A produkció címe eredetileg egyébként Raboljuk ki Jeff Goldblumot! lett volna, de a Légy-ben és a Jurassic Park-ban is tudóst alakító színész más irányú elfoglaltsága miatt visszalépett a szereptől. Az alkotók - az Ed készítői, Jon Beckerman és Rob Burnett - ez után írták át a karaktert Jagger személyére.