Árpa csak negyedik a Mokkánál

Vágólapra másolva!
Nagy változások voltak az elmúlt hónapokban a TV2 reggeli műsoránál, így kíváncsiak voltunk, hogy az internetezők-tévénézők körében ki a legnépszerűbb új mokkás ember. A négyből Azurák nyert.
Vágólapra másolva!

Tavaly ősszel alaposan átalakult a Mokka: Havas Henrik néhány, az ORTT figyelmét is felkeltő mondata után gunyorosan beszólt a műsor főszerkesztőjének, sőt, a csatorna vezérigazgatójának is, így azonnali hatállyal le is vették a képernyőről. Csiszár Jenő is távozott, ő önszántából hagyta ott a műsort, hogy cserébe megkapja az Activity-t, mivel ott legalább nem kell reggel ötkor kelni.

Több új arc érkezett a Mokká-ba, így az addig inkább a háttérben dolgozó Árpa Attila vagy a Napló két ismert embere, Azurák Csaba és Papp Gergely.

Olvasóink közül 11 776 szavazott pár nap alatt az új kedvencre. A voksok 33,7 százalékát Azurák gyűjtötte be, ezzel pedig megelőzte Tornóczky Anitát (27,2 százalék), aki majdnem 3200 olvasónk rokonszenvét bírja. Papp Gergő már csak a szavazatok kevesebb, mint negyedét szedte össze, 21,4 százalékot kapott, ugyanakkor Árpa Attila - bár ő renitens magatartásával és vidám beszólásaival rendszeresen szállít témát a bulvárlapoknak - utolsó lett a négyes versenyben, mivel 17,7 százalékon megállt.