Új ember az RTL Klub Reggelijében

Vágólapra másolva!
Szujó Zoltán csatlakozik az RTL Klub Reggeli műsorának csapatához, nagyjából háromhetente lesz öt napot a képernyőn.
Vágólapra másolva!

Szujó Zoltán január 7-én kezd a Reggeli-ben. "Ördög Nórával leszek párban, ami azért érdekes, mert vele még nem dolgoztam együtt soha, ugyanakkor Liluval vagy Dombovári Vandával már igen. Két férfi műsorvezető van már a műsorban, én érkezem harmadikként, és nagyjából háromhetente leszek a képernyőn" - mondta az [origo]-nak.

Mint mesélte, sokat gondolkodott azon, hogy vajon a nézők mennyire fogadnak el egy "sportos" figurát új szerepkörben, de mivel nyáron már helyettesített egy hetet, és főképp kedvező kritikákat kapott, úgy döntött, belevág. A közéleti témák érdeklik, de a bulvárvilág hírei közt nem mozog túlzott magabiztossággal. Ezt jelezte is a főszerkesztőnek, de arra jutottak, hogy nem is baj, ha valaki kívülről jön, mert ha nem annyira jártas egy témában, másképp kérdez, más dolgokra világít rá, mint aki benne van, és unásig ismeri a részleteket.

"Ettől függetlenül az RTL Klubnál végzett sportos teendőim maradnak a legfontosabbak, tehát a Forma-1, a Dakar, az ökölvívó-gálák. A koránkelés sem okoz majd problémát, mivel héthónapos kislány van otthon, azaz amúgy sem aludnék délig" - tette hozzá.