Fábry új műsoron dolgozik

Vágólapra másolva!
A showman a karácsonykor már látott Showder klub-ot formálná egész estés műsorrá - a produkcióban helyet kapna a Csillag születik nyertese, Utasi Árpi is. 
Vágólapra másolva!

Karácsony tájékán már láthattuk az RTL Klubon a Showder klub 10-15 perces adásait, amelyekben egy-egy ifjú humorista mutatkozott be a nézőknek. Legtöbbjüket már ismerhettük az Esti showder-ből, ahová Fábry Sándor rendszeresen meghívja a Godot kávéház Dumaszínházának tagjait.

A showman most önálló műsort építene felfedezettjei köré: a Showder klub kibővített adásaiban 12 "trónkövetelő" lépne fel, akik mind a stand up comedy műfaját űzik. A produkcióban a hírek szerint a Csillag születik mesemondójának, Utasi Árpinak is jutna szerep, akivel Fábry a tehetségkutató műsor zsűritagjaként került kapcsolatba.

Bár Árpihoz még nem érkezett felkérés, az Esti showder producere, Kovács Kristóf a Borsnak megerősítette, hogy szeretnék, ha a mesemondó fiú állandó vendége lenne az új műsornak. Árpi állítólag nagyon örült a hírnek, hisz annak ellenére sem halmozzák el ajánlatokkal, hogy megnyerte a Csillag-ot: a döntő óta mindössze két fellépése volt, azok is szülőfalujában, Csantavéren.

A Showder klub a tervek szerint kéthetente, az Esti showder-rel váltakozva fog jelentkezni a képernyőn.