Korda György csatornát vált

Vágólapra másolva!
A Viasat3 és a Korda György-Balázs Klári házaspár megegyezésre jutott abban, hogy a csatorna elkísérheti világ körüli útjára a párt.
Vágólapra másolva!

Korda György egy világ körüli útra viszi Balázs Klárit. Ennek kapcsán a Viasat3 azzal az ötlettel kereste meg a házaspárt, hogy úti élményeiket rögzítse, majd vágott formában műsorként sugározza. A tárgyalások eredményre vezettek, így Kordáék kalandjai márciustól képernyőre kerülnek.

Váratlan némiképp, hogy a fiatalosabb, főképp amerikai sorozatokat és sportot közvetítő Viasat csapott le az utóbbi időkben az MTV-n vitézkedő Korda Györgyre. A táncdalénekes Harsányi Leventével vezette a Csináljuk a fesztivál-t, mely (főképp az idős nézőknél) annyira kedvelt volt, hogy rögvest egy második menetet is kapott, ennek fináléját láthatták pár hete a Magyar Televízió nézői.

"Örülünk, hogy olyan hiteles és klasszikus értelemben vett sztárokkal csinálhatunk közös produkciót, mint Korda György és Balázs Klári. Mivel a házaspár január 9-én repülőre száll, nagyon kevés időnk maradt a felkészülésre. Terveink szerint - az utómunkákat és jóváhagyásokat is bekalkulálva - március elején kerülhet képernyőre az első adás. A műsor munkacíme Kordáék a Föld körül - mondta Varró Balázs, a csatorna PR-vezetője.