Vágólapra másolva!
Megjelent az első kép a Hősök nyomán mintázott akciófigurákról: ezentúl Hiróval, Mohinderrel és a többiekkel is játszhatunk üres óráinkban.  
Vágólapra másolva!

Manapság aligha lehet kikerülni, hogy egy sikeres sorozat szereplőit előbb-utóbb akciófigurák formájában is megörökítsék: készültek már műanyag babák többek között a Lost vagy A szökés hőseiről, de akár Jack Bauer fröccsöntött másával is hadakozhatunk a terroristák ellen.

A Hősök figuráit kiadó Mezco is több sorozathoz, filmhez kapcsolódó figurát piacra dobott korábban, így például a Miami Vice vagy a Sebhelyesarcú akcióit is újraélhetjük a cég jóvoltából. Sőt neves zenészeket is megmintázott már a Mezco: Notorious B.I.G. vagy a Public Enemy két tagja is felkerülhet a rapet, hip-hopot kedvelők polcára.

A Hősök szereplőgárdájából öt karaktert, jelesül Sylart, Petert, Hirót, Claire-t és Mohindert örökítették meg a babák készítői. Peter Petrelli figurája kétféle változatban is kapható, a sima álló báb mellett van olyan, amelyik repülő állásban látható. Az akciófigurákhoz kiegészítők is járnak, Hiróhoz például kardot kapunk, Mohindert pedig apja könyvével ábrázolják.

wizbangpop.com

A bábukról egyelőre még a játékkészítő cég honlapján sem találni képeket, olvasóink viszont - a fenti kép mellett - ide kattintva teljes alakos formában is megleshetik a műanyag Hősök-et.