Női mellek közt élni

Vágólapra másolva!
Új valóságshow érkezett a VIVA-ra. Ezúttal a Playboy atyaúristenét, Hugh Hefnert és kis barátnőit követik a kamerák.
Vágólapra másolva!

A The Girls Next Door, vagy ahogy szintén ismert, a The Girls of the Playboy Mansion napi kétszer jelentkezik a VIVA-n. Ebben a Playboy alapítója és főnöke, Hugh Hefner nem éppen kispolgári, filléres gondoktól vélhetően mentes életébe pillanthat be az érdeklődő. A magyar valóságtól kissé elrugaszkodott realityben persze nem csak az 1936-os születésű, tehát fess fiatalembernek bajosan nevezhető úr tesz-vesz - körbeveszik palymate-ek, hogy a férfi néző is megkapja a maga jussát.

A show, melyből a harmadik széria 2007 márciusában indult el az USA-ban (a kábelen és műholdon fogató E! Network műsora), itthon a VIVA-n fut, hétköznap fél kettőkor és fél hétkor, szombat este pedig tízkor lesz a képernyőn. Az első évad 15 részből áll, és főképp az USA-ban ismert vendégek bukkannak fel benne. A türelmeseknek a második évadig kell várniuk, hogy Donald Trumpot vagy Paris Hiltont is lássák.

Hefner három kis barátnője, akik vele laknak a szerény kéjlakban: Holly Madison, Bridget Marquardt és Kendra Wilkinson - utóbbi képünkön.