Szabad az akciósorozatok műfaját megújító 24 Jack Bauerje, Kiefer Sutherland.

A színész letöltötte 48 napos büntetését, tehát nem volt akkora szerencséje, mint a Lost című sorozatban Ana-Lucíát alakító Michelle Rodrigueznek, aki csak ideje tizedét töltötte rácsok mögött. A glendale-i városi börtön szóvivője elmondta az érdeklődő lapoknak, hogy Sutherland kifejezetten mintarabként viselkedett, nem volt rá semmiféle panasz, és már nagyon izgatott és türelmetlen egyben, alig várja, hogy újra a szabad társadalom része legyen.

A sokak által kedvelt akcióhős, Jack Bauer megformálója a börtönben korántsem volt az a kemény fickó, aki többször is megmentette Los Angelest a képernyőn. Mosodai munkában segédkezett, a fegyőrök parancsaira rögvest ugrott, és egyáltalán nem sztárként viselkedett, inkább meghúzta magát, és alig várta, hogy kiszabaduljon. Sutherland nem csak a karácsonyt és az újévet, hanem 41. születésnapját is a hűvösön töltötte.

Kiefer Sutherland ittasan vezette autóját még tavaly szeptemberben. A színészt 2004-ben már elkapták ugyanezért: akkor öt év próbaidőt kapott, és mivel ezt megszegte, 48 napos letöltendő börtönbüntetésre ítélték.