Charlie Sheent perli az exneje

Vágólapra másolva!
Denise Richards a gyerekeit is bevonná egy róla szóló realitybe, volt férje, Charlie Sheen viszont ellenzi a dolgot.
Vágólapra másolva!

Denise Richards (Csillagközi invázió, Vad vágyak) beállna azon hírességek sorába, akik egy ideig kamera előtt élik életüket. A róla forgatott reality annyiban lenne különleges, hogy arra fókuszálna, egy egyedülálló anya miként neveli gyerekeit Hollywoodban.

A műsornak értelemszerűen fontos részét képeznék maguk a gyerekek, akik nemigen tudnak dönteni afelől, hogy részt kívánnak-e venni a produkcióban vagy sem, lévén még csak két-, illetve háromévesek. A szülők pedig ellentétes állásponton vannak, Richards volt férje, Charlie Sheen határozottan ellenzi a tervet.

A színésznő viszont nem kíván elállni a realitytől (amely nyilván jó pénzt hozna a konyhára), ezért perre vitte a dolgot: a BigNews Network tudósítása szerint Richards azt kéri a bíróságtól, hogy törölje a gyerekek apjának beleszólási jogát az ügybe.

Sheen jelenleg a Two and a Half Men című szituációs komédiában szerepel, melyet hamarosan láthatunk a Viasat3-on is. A színész ezzel a produkcióval a legjobban kereső tévés színészek közé tornázta fel magát, alakításáért pedig Emmy- és Golden Globe-díjra is jelölték.