Visszatér a fél Való Világ

Vágólapra másolva!
Az Ötös csatorna 2007 áprilisában indult: kis tévé, nagy tervekkel. Fél év alatt elérték, hogy közel egymillió háztartásban ott legyenek, tehát érdemes figyelni rájuk. Török Ádám, Karafiáth Orsolya mellett műsort vezet tavasztól több Való Világ-szereplő, egy volt megasztáros és két pornós, Judy Nero és Tera Bond.
Vágólapra másolva!

Furcsa egy televízió az Ötös, mert miközben igyekszik 30 százalékban közszolgálati tartalmat adni és kiemelten foglalkozni a kisebbségek ügyével, a hátrányos helyzetű emberek sorsával, a legkülönbözőbb emberek bukkannak fel mikrofonnal kezükben. Lehet, hogy miután a nyolcvan fölött lévő Lorán Lenke a Vízöntő és a Mérleg kapcsolatát elemzi higgadtan, komótosan, feltűnik egy-egy izgatott és energikus VV-szereplő, majd egy nagydumás megasztáros.

Új műsorokkal próbálkozik a csatorna tavasszal. Az Életem randija című, hol módfelett kínosnak, hol tényleg viccesnek ígérkező félrealityben kamerák kísérik egy férfi és a kiválasztottja (egy hazai celeb) találkozását: az első részben különleges helyszínen közös feladatokat oldanak meg, utána pedig egy vacsorával zárul a nap. Kissé furcsa elképzelni, hogy bárkinek is élete nagy vágya egy fél nap Kiszel Tündével vagy a szexiparból ismert Tera Bonddal, Judy Neróval, de láthatóan mindenre akad jelentkező, mert velük is készült egy-egy epizód.

A Napi ötös-ben a Való Világ tetovált fickója szívatja meg az utca emberét. Ötperces blokkokról van szó, melyekben a kifejezetten extrém öltözékben mutatkozó Elvis faggatja a készségesebb járókelőket, okoskodó nagymamákat, kissé megviselt hajléktalanokat a világ dolgairól, többek közt arról, mit üzennének az ufóknak. Szintén a VV-ben láthatta a valóságshow-t követő másfél-két millió néző Kégl Ágit (ő romantikázott visszafogottan és gyermeki módon egy Lorenzo művésznéven induló fiúval még az első szériában), ő a Délutáni műszak című napi műsort kapta Zimány Linda Britney-imitátorral, Marót Viki énekesnővel, Buda Marcival és Pflum Orsival. Utóbbi Megasztár-szereplő - felettébb szerencsétlenül - kis híján kiütötte fogait a mikrofonnal a sajtótájékoztatón, azaz vidám percekre számíthat a néző.

Lesz még tavasszal egy Tóth Imre főszereplésével készülő, Moto GP-be vezető reality, egy HTW - Hungarian Tuning World című autós műsor és Party Five címmel egy elektronikus zenés blokk. Ezek mellett folytatódik az egykori VV-műsorvezető hétköznapjairól szóló Nóci - Az én világom, visszatér az első Való Világ-ot sopánkodásával és kisebb hisztijeivel feldobó Tóth Györgyi Flitter című műsora, és persze dübörög Török Ádám a Bluescafé-val.

Fotó: Pályi Zsófia

A szombat éjjel magányosan otthon gubbasztó férfiak pedig a pornószakmából érkezett Judy Nero és Tera Bond erotikától túlfűtött beszélgetős-játékos-pajkos műsorát nézhetik kigúvadó szemekkel, már ha épp esetük a két szexmunkásnő. Akinek ez túl bizarr és merész, az vigasztalódhat a 80 éves Lorán Lenkével, mert ő is kapott műsort: naponta többször elmélkedik a csillagok állásáról és a horoszkóp nagyszerűségeiről.