Michael Scofield megszökik a mobilból

Vágólapra másolva!
Az igazán sikeres sorozatok idővel megjelennek természetesen számítógépes játékok formájában is. Most A szökés érkezik mobilra.
Vágólapra másolva!

A legsikeresebb tévésorozatokra egész iparágak is rámozdulnak, a haszon reményében: nem is menő az, akinek nem Heroes a tolltartója, kinek nincs Doktor House lutraalbumja, kinek nincs CSI: Miami napszemüvege vagy Lost feliratú széldzsekije. A szériák aztán idővel megjelennek számítógépes játékok formájában is, sőt, mobilon is lehet játszani a kedvenccel.

Ezúttal az itthon is kedvelt A szökés jelenik meg, mobiltelefonon játszható formában. A Vivendi Games Mobile fejleszti, pár hónapon belül megszerezhető lesz. Persze a főszereplővel, Michael Scofielddal lehet majd kalandozni, és nem Panamában vagy másfelé, hanem a Fox Riverben. Ez egyben azt is jelenti, hogy a játék az első évadra fókuszál, a kis figurának mindenféle tárgyakat kell összeszednie a börtönben, hogy - miközben elcseveg a többi rabbal és gyűjti bőszen az információkat - mihamarabb összeálljon a menekülési útvonal.