Megalomán társkereső indul

Vágólapra másolva!
Egy új amerikai show felturbózza a Nagy Ő-t: a The Big Match-ben már 100 férfi közül válogathat egyetlen nő.
Vágólapra másolva!

A The Big Match megnégyszerezi a The Bachelor(ette), vagyis a Nagy (N)Ő választási lehetőségeit, így az új társkereső műsor női főszereplője már nem 25, hanem 100 férfi közül csemegézhet. A férfiak, a készítők elképzelése szerint azért versengenek majd, hogy egy álomrandit tölthessenek el a célszeméllyel.

A szerencsés hölgyet még nem választották ki (vagy legalábbis kilétére ez idáig nem derült fény), a műsorvezető személye viszont ismeretes: a show-t Cat Deeley irányítja majd, akit a Fox táncos vetélkedőjéből, a So You Think You Can Dance-ből ismerhetnek a nézők.

A műsort az itthon kevéssé ismert Lifetime csatorna adja majd, alkotóit viszont a magyar nézők is hamarosan megismerhetik: a The Big Match (amely egyébként egy angol fociműsorból vette a címét) ötlete Michael Agbabian és Dwight Smith fejéből pattant ki, akik az Uri Geller nevével fémjelzett Phenomenon executive producerei - a parafenoméneket kutató műsor A Kiválasztott címmel márciusban jön a TV2-re.

Visszatérve a társkereső műsorokra, a műfaj a hatvanas években indult az Egyesült Államokból, a The Dating Game című show-val. A társkeresők a kilencvenes években kaptak új lendületet, az új évezred pedig már speciális formákkal szolgált, így megjelentek a homoszexuális vagy éppen az összeköltözős társkeresők is - utóbbiak prototípusa a Nagy Ő, amely 2002-ben debütált.