Másképp gyógyít a Grace klinika

Vágólapra másolva!
A Grace klinika stábja jótékonysági előadást tart, melynek bevételét a sztrájk során nélkülözni kényszerült munkatársaknak ajánlják fel.
Vágólapra másolva!

A Grace klinika az előrejelzések szerint csak áprilisban vagy májusban folytatódik új epizódokkal, de a színészeket addig is láthatjuk fellépni, igaz, nem a megszokott szerepben. Az orvosi sorozat stábja február 29-én "jótékonysági" zenei estet ad, aminek keretében mindannyian dalra fakadnak.

A jótékony cél kissé visszás színezetet ölt, a bevételt ugyanis nem beteg gyerekek vagy éppen egy kutyamenhely számára ajánlják fel, hanem saját célra fordítják: bevallottan azoknak a stábtagoknak gyűjtenek, akiknek a sztrájk miatt anyagi nehézségeik adódtak - ez nyilván nem a főszereplő színészekre, hanem a háttérmunkásokra vonatkozik.

Az éneklésből a Grace klinika testvérsorozata, a Private Practice stábja is kiveszi a részét. Shonda Rhimes, a szériák ötletgazdája így fogalmazott a rendhagyó fellépésről: "Egy kicsi éneklés, egy kicsi viccelődés, sok összegyűjtött pénz". A Good Medicine (vagyis Jó gyógyszer) nevet kapott zenei estre február 29-én kerül sor a Los Angeles-i UCLA's Royce Hallban. A jegyek már kaphatók az interneten, és állítólag igen gyorsan fogynak.