Új ellenfelet kap a Barátok közt

Vágólapra másolva!
Hal a tortán címmel vendégjáró valóságshow-t indít a TV2. Alighanem a Tények - Aktív - Jóban Rosszban tengely után kerül adásba.
Vágólapra másolva!

A márciusban induló napi műsor a TV2 saját fejlesztése - a csatorna leírása szerint "vendégjáró valóságshow sztárokkal". A forgatások javában zajlanak, de az első adásnapot még nem kommunikálják.

"Naponta, kora este jelentkező, új szórakoztató műsorként" definiálja a TV2, de időpontot nem árul el: valószínűsíthető, hogy a Tények, Aktív, Jóban Rosszban hármasát nem bontja meg a csatorna, azaz a Barátok közt ellen, a mostani sorozatok helyén fut majd a Hal a tortán.

Főzőtudományukon keresztül meg jobban megismerhetjük a sztárok személyiségét, véleményét, gondolkodását, véli a TV2, így minden este más hazai médiaszemélyiség konyhájába kukkant be a csatorna, hogy megtudja, ki mihez kezd egy félmaréknyi, egzotikusnak tűnő fűszerrel, némi pácolt hússal, közönyös tekintetű hallal vagy gombával, illetve azért, hogy bemutassa, ki milyen vendéglátó - azaz mennyire ügyes, ha kamerák veszik a gasztronómiai ténykedését.