Szavazási galiba a Társulatnál

Vágólapra másolva!
Technikai probléma miatt kis híján kiesett az egyik legtehetségesebbnek kikiáltott énekes az MTV szombati műsorában.
Vágólapra másolva!

Néhány perccel azután, hogy Gundel Takács Gábor szombat este elindította a versenyzőkre küldhető SMS-szavazást, kiderült, baj van a szavazatszámlálással - írja a Blikk. Több versenyző is volt, akire hiába küldtek voksot a tévézők, az más nevére érkezett meg.

"Botrányosnak tartom, hogy egy gonddal összeállított műsort megtorpedózhat egyesek felelőtlensége! Hétfőn megkapjuk az esetről készült jegyzőkönyvet, de természetesen súlyos következményei lesznek. A végül hitelesen összeszámolt szavazatok és a zsűri döntése alapján Mező Zoltánnak és Schramek Andreának kellett búcsúznia" - mondta a Blikknek Rosta Mária, a műsor producere. A zsűri 12 héten át, szombatonként a közönség segítségével dönt az István, a király ősbemutatójának 25. évfordulójára tervezett jubileumi előadás szereposztásáról.

Az István, a király-t 1983 augusztusában mutatták be a Királydombon. A rockoperát 1989 végéig telt házzal játszotta a Nemzeti Színház. A rendszerváltás után a színházak mellett szabadtéri előadásokon, többek között a Népstadionban, Szegeden és a Margitszigeten, valamint külföldön, például Dunaszerdahelyen, Washingtonban, New Yorkban, Kölnben és Csíksomlyón mutatták be. Az István, a király a legnagyobb magyar lemezsikernek számít. A Hungaroton 1983-ban jelentette meg lemezen, kazettán, majd jóval később CD-n: minden kiadása napok alatt aranylemez lett.