Tony Soprano lábadozik a műtét után

Vágólapra másolva!
Gyomorműtétet hajtottak végre a Maffiózók Tony Sopranóján, vagyis James Gandolfinin. A színészt már kiengedték a kórházból, állapota kielégítő.
Vágólapra másolva!

Gandolfinit kedden szállították egy New York-i kórházba, miután hasi fájdalmakra panaszkodott. A színészt meg kellett operálni, de már jól van: "Csak egy rutinműtét volt, már az otthonában pihenhet" - nyilatkozta szóvivője.

A színészről egészségügyi vonatkozásban egy forgatási baleset kapcsán hallhattunk utoljára, akkor egy túlságosan élethűre sikeredett verekedésben sérült meg: a Maffiózók-ban Bobby Baccalát alakító Steve Schirippa a játék hevében akkorát sózott kollégájára, hogy annak fejéből elkezdett ömleni a vér.

A 46 éves Gandolfinit a Maffiózók főhőseként ismerte meg a világ, de játszott például a Tiszta románc vagy a Szóljatok a köpcösnek! című filmekben is. Ő a főszereplője a Románc és cigaretta című, kisemberekről szóló love storynak, amelyet péntek este vetít az HBO.

Ide kapcsolódó hír, hogy közben a Maffiózók filmváltozatáról pletykálnak: a hírt a Bada Bing, vagyis igazi nevén a Satin Dolls klub tulajdonosa hintette el, de aztán az HBO meg is cáfolta. Mindenesetre a rajongókat bizonyára érdekelné egy egész estés film, már csak azért is, mert a sorozat befejezése nem volt egészen egyértelmű.