Királynő kell az RTL Klubnak

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub élő televíziós produkciót mutat be A Királynő címmel, amely a Miss World és a Miss Universe szépségversenyek hivatalos magyarországi döntője lesz egyben.
Vágólapra másolva!

A Miss World és a Miss Universe a két legnagyobb, legismertebb szépségverseny, így az RTL Klub és a Magyarország Szépe Kft. gálaestet rendez, melynek alkalmából a szakmai zsűri megválasztja azt a két hölgyet, akik képviselik az országot a világversenyeken. A csatorna közleménye szerint a rendezők célja, hogy nemzetközi színvonalú produkció létrehozásával újra visszaállítsák a szépségverseny mára kissé megkopott fényét.

Az RTL Klubon március 18-án indul a jelentkezésre ösztönző reklámkampány, amelyben - a versenyek eddigi történetének három legismertebb királynője, Bálint Antónia, Horváth Éva és Bodri Krisztina szerepel.

Fotó: Szabó Pál [origo]

Még több kép: klikk a fotóra!

A döntős lányokon kívül kizárólag férfiak működnek közre a show-ban, mivel az est házigazdája két ismert műsorvezető lesz: Stohl András és Jáksó László. A nézők a felkészítés ideje alatt is nyomon követhetik az eseményeket.