Jön a Lost negyedik évadja

Vágólapra másolva!
Alig néhány hónappal az amerikai premier után, a Lost - Eltűntek negyedik évadját áprilistól az AXN műsorán is figyelemmel kísérhetjük.
Vágólapra másolva!

Ritkán fordul elő egy tévésorozatnál, hogy egy évad nézettsége lepipálja a megelőzőét, márpedig a Lost-tal ez történt a tengerentúlon: a harmadik évad egy olyan izgalmas és megdöbbentő cliffhangerrel ért véget, hogy a negyedik évad első epizódja egymillió új nézőt szegezett a képernyő elé.

Az RTL Klub Lost-maratonja után a magyar nézők is kíváncsian várhatják tehát az új fejleményeket, amiket azonban az AXN műsorán láthatnak először - ahogy azt már megszokhattuk a Lost-nál, a premier most is erre a csatornára került. A negyedik szezon első részét április 6-án 21 órától láthatjuk, és utána minden vasárnap ugyanebben az időpontban jelentkezik a sorozat.

Az új évadban új arcok is feltűnnek, egy csapat ugyanis ejtőernyővel érkezik a szigetre. A már korábban megismert Naomi mellett találkozhatunk egy bogaras fizikussal, egy halottakkal kommunikáló kínaival, egy csinos antropológusnővel és egy Lapidus nevű férfival.

Az USA-ban egyébként, az írósztrájk miatt, két részletben megy le az évad: a munkaszünet előtt leforgatott nyolc epizód március 20-ig tart ki, a sztrájk után megkezdett öt plusz epizód csak egy hónapos szünet után kerül adásba. Az eredeti elgondoláshoz képest le is csíptek a szezonból, hisz a tervezett 16 epizód helyett csak 13-at készítenek el.