A népszerű orvosi sorozat második évadja április 9-től látható az AXN-en: Doktor House egy héten háromszor is rendel.

A mufurc doki kalandjait eredetileg a TV2-n követhetjük nyomon, de az AXN is hamar lecsapott a számos Emmy- és Golden Globe-díjjal kitüntetett produkcióra - a csatorna azonban csak ismétléseket adhat, így most is a TV2-n már látott részek kerülnek adásba.

Az áprilisban induló második évad bővelkedik izgalmakban: egy AIDS-es beteg vért köhög Cameronra, de például doktor House szülei is megjelennek, akik persze egyből a kíváncsiság középpontjába kerülnek. A sorozatból ráadásul heti háromszori dózist kapunk, hétfőn, szerdán és pénteken 22 órától pillanthatunk bele a kórház mindennapjaiba.

Közben a Szellemekkel suttogó-t is folytatja az AXN, kicsit más formában, mint a Doktor House-t: a misztikus sorozatot ugyanis a TV2 évad közepén (a 13. rész után) vette le műsoráról, így az AXN most a hoppon maradt rajongóknak szeretne kedveskedni azzal, hogy a 14. résztől kezdve leadja az első szezon maradék kilenc epizódját.

Az első, vagyis a 14. rész (melyben Melinda egy édesapának segít felvenni a kapcsolatot halott kislányával) április 1-jén 22 órakor kerül adásba, és utána minden kedden ugyanebben az időpontban láthatjuk az újabb epizódokat.