Négy új tévécsatorna indul ma

Vágólapra másolva!
Április 2-án négy új csatornával bővül az IKO Románia Srl. portfóliója. Lesz új sztártévé, egy főképp komédiákat sugárzó csatorna és egy sorozatokkal operáló televízió is.
Vágólapra másolva!

Ma indul a IKO sztárcsatornája, a Reflektor TV, a sikeres Film+-t kiegészítő filmcsatorna, a Film+2, a szórakoztató programokat kínáló Poén! és a Sorozat+. "A csatornák szerdától a UPC digitális csomagjában lesznek láthatók, de előrehaladott tárgyalások folynak az összes nagy és kis szolgáltatóval" - tájékoztatott a cég ügyvezető igazgatója, Enyedi András.

Az új csatornákon ismert arcok is feltűnnek majd: a Reflektor sztárhíradóját István Dániel és Détár Enikő vezeti majd, és ezen a csatornán tér vissza a képernyőre Szily Nóra, aki egy kétnaponta jelentkező talkshow háziasszonya lesz. Farkasházy Tivadar és a Rádiókabaré régi csapata fémjelzi a Poén! csatornán havonta látható Telekabaré-t. A Sorozat+-on debütál Magyarországon a Megőrülök érted (Mad About You).

Az IKO kábelportfóliója így tíz csatornára bővül: a piacon már jól bejáratott Film+, Cool tévé és Sportklub mellett a közelmúltban indult el a száz százalék futballt kínáló Sportklub2, a társaság dokumentumcsatornája, a DoQ, valamint a The Fishing and Hunting Channel című csatorna, amely horgászoknak és vadászoknak kínál tippeket, mutat be horgász- és vadászparadicsomokat a régióban.